Diensten

Schone bevoorrading inclusief opslag en beheer: dat is waar wij in geloven, voor een leefbare binnenstad. Lees meer over hoe wij zendingen bundelen, samenwerken met partners, zero-emissie bevoorraden en uw voorraad kunnen beheren. Met welke van deze services maakt u de transitie naar groen?

Vraag prijsopgave aan
City Hub - algemeen

Webshop- en voorraadbeheer

De last van uw voorraadbeheer nemen we graag van u over. Zo kunt u zich concentreren op uw webshop, zonder dat u steeds op en neer hoeft te pendelen tussen zolder en pakketdienst. Wij beheren uw voorraad namelijk in een van onze magazijnen op een centrale locatie in het land. En zodra een klant wat bij u bestelt, zorgen wij dat deze aankoop netjes verpakt op de post gaat! Leveringen en retourpakketten nemen we gewoon voor u aan, zodat u geen omkijken meer hebt naar het logistieke proces. En uiteraard zorgen we voor realtime inzicht in uw voorraad, de verzendingen en de ontvangsten. Extra handig als u naast uw webshop ook een fysieke winkel heeft; zo wordt een webshop niet alleen nuttig, maar ook leuk!

Lees meer

Zero-emissie stadslogistiek

Het moet anders in de stad. De stedelijke logistiek zit muurvast en is bovendien erg vervuilend. Daarom biedt City Hub efficiënte en schone bevoorrading voor stadscentra. Onze elektrische wagens en bakfietsen (en die van onze partners) zorgen dankzij unieke software voor de adequate bevoorrading, zónder dat we uitlaatgassen uitstoten. En bovendien met veel minder oponthoud doordat onze wagens op plekken komen waar traditioneel vrachtverkeer wordt geweigerd. Wist u dat wij op de rit direct andere zendingen meenemen die we op dezelfde route kunnen lossen? Dat scheelt kilometers en dus kosten, waar u direct van profiteert. Kiest u voor ons, dan kiest u voor leefbare en milieuvriendelijke binnensteden en daar bespaart u nog kosten en frustratie mee ook. Dat vinden uw klanten ook fijn! Stap dus af van het oude normaal en kies voor de voordelige, groene zendingen met City Hub!

Lees meer

Slim magazijn aan de rand van de stad

Waarom zou u elke week uw klant voorzien van voorraad waar hij eigenlijk geen ruimte voor heeft? Wist u dat dat City Hub een slim magazijn heeft aan de rand van de stad waar u de goederen kunt laten overnachten? Wij bezorgen ze dan dagelijks in kleine porties bij de klant. Kost dat meer? Welnee, wij rijden immers dagelijks door de stad. Dankzij efficiënte routes met een hoge dropdichtheid zijn de kosten van een extra bezorging minimaal. Wilt u dat ook? Dan is het tijd om te kiezen voor City Hub. Wij geloven namelijk dat stadsvervoer écht anders moet en ook anders kan. En dankzij goede software heeft u altijd inzicht in waar uw goederen zich bevinden. Dat is opslag en voorraadbeheer anno nú.

- Van palletopslag tot hele kleine eenheden
- Van ambient producten tot koel- & vriesmogelijkheden
- Gedeelde ruimtes of afgesloten ruimte

Lees meer

Onze partners

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij bieden complete werkplekken

Bij City Hub kunt u gebruik maken van moderne kantoorruimtes waar u dichtbij uw voorraad aan de slag kunt. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke pantry en bel- en vergaderruimtes. Daarnaast verhuren wij werkruimtes tot 90 vierkante meter tegen een schappelijke prijs.  Neem contact met ons op voor meer info!

 

kantoorruimte-werkplek-huren-utrecht

Efficiëntie wordt eenvoudig met Keana

Duurzame stadslogistiek betekent niet alleen fossielvrij vervoer, maar ook minder wagens op de weg. Dat is voordeel voor iedereen. Er rijden nu teveel halflege busjes door de stad. Dat kost teveel en zorgt voor drukte en overlast. De oplossing is één enkele last mile partner die verschillende ladingen slim samenvoegt en toewijst aan het juiste vervoermiddel, waardoor er nooit meer een halflege wagen vertrekt of onnodige kilometers maakt. De software die dat mogelijk maakt is Keana. Alle schakels van het logistieke proces worden beheerd met één overzichtelijke applicatie. Dankzij slimme koppelingen zorgt Keana voor minder transportkilometers en minder bezorgmomenten, met als aantoonbaar resultaat commercieel gewin voor alle partijen in de keten. Keana sluit eenvoudig aan op de bestaande software van leveranciers, hubs en ontvangers en is daarom de onmisbare spil in duurzame stadslogistiek. Een gelukkiger binnenstad was nog nooit zó binnen handbereik! Ook klaar voor Keana? Neem dan contact met ons op!

Laten we kennismaken!

Laat u zich graag verder inlichten en adviseren over hoe we uw bedrijf groener maken met onze diensten? Vul dan het contactformulier in om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké