Overslag, opslag en voorraadbeheer anno nú

Waarom zou u elke week uw klant voorzien van voorraad waar hij eigenlijk geen ruimte voor heeft? Wist u dat dat City Hub een slim magazijn heeft aan de rand van de stad waar u de goederen kunt laten overnachten? Wij bezorgen ze dan dagelijks in kleine porties bij de klant. Kost dat meer? Welnee, wij rijden immers dagelijks door de stad. Dankzij efficiënte routes met een hoge dropdichtheid zijn de kosten van een extra bezorging minimaal. Wilt u dat ook? Dan is het tijd om te kiezen voor City Hub. Wij geloven namelijk dat stadsvervoer écht anders moet en ook anders kan. En dankzij goede software heeft u altijd inzicht in waar uw goederen zich bevinden. Dat is opslag en voorraadbeheer anno nú.

- Van palletopslag tot hele kleine eenheden
- Van ambient producten tot koel- & vriesmogelijkheden
- Gedeelde ruimtes of afgesloten ruimte

Vraag een prijsopgave aan
City_Hub_Roermond-16

Slim voorraadbeheer in drie stappen

Opslag kan slim, makkelijke en kostenefficiënt. Dit is hoe.

1 Hoe slim wordt uw opslag? 2 Uw voorraad, gewoon goed beheerd 3 Winkel, webshop of beide?
house-chimney-blank-regular City_Hub_Roermond-22

Hoe slim wordt uw opslag?

Kom vrijblijvend een kopje koffie drinken bij City Hub en kijk en ervaar hoe we passende opslag kunnen regelen voor uw voorraad. Hoeveel ruimte heeft u nodig? Is uw voorraard seizoensgebonden? En heeft u een webshop? Wij zorgen voor een aanpak op maat!

warehouse-full-regular FG-Opslagruimte-Gang-2-LOWRES-1346x900

Uw voorraad, gewoon goed beheerd

Onze getrainde medewerkers kennen u persoonlijk en beheren uw voorraad naar wens. We nemen leveringen voor u in ontvangst en ons distributieteam kan op aanvraag uw winkel bevoorraden. Desgewenst heeft u zelf altijd toegang tot uw eigen beveiligde opslagruimte.

earth-europe-regular Doorgroeimogelijkheden

Winkel, webshop of beide?

Bestellingen in uw webshop verwerken en verzenden we direct naar de klant. Ook als uw gewoon een fysieke winkel heeft. Zo heeft u er geen omkijken naar en houden we u tegelijkertijd op de hoogte van de bestellingen en uw voorraad.

Uitleg - webshop- en voorraadbeheer

Laten we kennismaken!

Kunnen we uw werk beter maken met slimme opslag? Dan drinken we graag een kopje koffie met u. Vul het conctactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké