Webshop- en voorraadbeheer

De last van uw voorraadbeheer nemen we graag van u over. Zo kunt u zich concentreren op uw webshop, zonder dat u steeds op en neer hoeft te pendelen tussen zolder en pakketdienst. Wij beheren uw voorraad namelijk in een van onze magazijnen op een centrale locatie in het land. En zodra een klant wat bij u bestelt, zorgen wij dat deze aankoop netjes verpakt op de post gaat! Leveringen en retourpakketten nemen we gewoon voor u aan, zodat u geen omkijken meer hebt naar het logistieke proces. En uiteraard zorgen we voor realtime inzicht in uw voorraad, de verzendingen en de ontvangsten. Extra handig als u naast uw webshop ook een fysieke winkel heeft; zo wordt een webshop niet alleen nuttig, maar ook leuk!

Contact
Doorgroeimogelijkheden

Een webshop zonder zorgen in drie stappen

Webshop- en voorraadbeheer kunnen nu eenvoudiger dan ooit. Dit is hoe!

1 De winkel online, de voorraad bij ons 2 Verzenden, ontvangen en beheren 3 Realtime inzicht, gewoon vanaf huis
earth-europe-regular City Hub - algemeen

De winkel online, de voorraad bij ons

Heeft u een webshop, maar gebruikt u uw zolder liever niet als opslagruimte? Of heeft u het postkantoor vaak genoeg van binnen gezien? Wij nemen uw webshop- en voorraadbeheer graag van u over in onze hubs! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw bestellingen en kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken.

warehouse-full-regular FG-Opslagruimte-Gang-2-LOWRES-1346x900

Verzenden, ontvangen en beheren

Wij nemen bezorgingen van uw leveranciers in ontvangst en verzenden bestellingen van uw klanten. Dit alles doen we netjes en geordend vanaf uw eigen plek in ons slimme magazijn. Beheren we naast uw webshop ook de voorraad van uw fysieke winkel? Dan scheiden we online bestellingen direct van de rest van uw voorraad en doen we ze op de post zodra dat nodig is.

house-chimney-blank-regular Doorgroeimogelijkheden

Realtime inzicht, gewoon vanaf huis

We zorgen dat u vanaf huis of vanuit de winkel helder inzicht heeft in de status van uw verzendingen, ontvangsten en de voorraad! En uiteraard bent u meer dan welkom om langs te komen in ons slimme magazijn!

Uitleg - webshop- en voorraadbeheer

Laten we kennismaken!

Kunnen we uw webshop- en voorraadbeheer voor u uit handen nemen? Dan drinken we graag een kop koffie met u. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

"*" indicates required fields

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké