Maastricht

Op zoek naar veilige en betaalbare magazijnruimte in Maastricht? Dan zit je bij City Hub Maastricht helemaal goed. Ons white label magazijn biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke opslag van uw bedrijfsvoorraad.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en magazijnbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar je goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Dankzij ons eigen softwareplatform Keana kun je real-time inzicht in waar jouw goederen zich bevinden. Kortom, wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan jouw behoeften voldoet.

Daarnaast bieden we ook voorraadbeheer, nemen we de leveringen namens jou aan, stellen we je orders samen en bevoorraden we jouw winkel op aanvraag. En als je een webshop hebt, kunnen wij bestellingen direct verwerken en verzenden naar jouw klanten, terwijl wij je op de hoogte houden van de voorraadniveaus.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus je kunt er zeker van zijn dat alle bezittingen veilig en goed zijn. Huur is zowel korte als lange termijn mogelijk, waardoor het gemakkelijk voor je is om goederen op te slaan die je niet regelmatig nodig hebt, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Heb je interesse? Kom langs bij City Hub voor een rondleiding en ervaar zelf hoe eenvoudig, veilig en betaalbaar het huren van magazijnruimte kan zijn. Onze vestigingsmanager leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Vraag hieronder in het contactformulier een offerte aan en maak een afspraak – de koffie staat klaar!

Sjors Stinges

Manager Sjors Stinges

Telefoonnummer 088-2489400

Email maastricht@cityhub.nl

City-Hub-Maastricht-2-e1632929934551 City Hub Maastricht

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in en dan komt onze vestigingsmanager zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvend voorstel!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké