Groningen

Welkom bij City Hub Groningen

Op zoek naar veilige en betaalbare magazijnruimte in Groningen? Dan zit je bij City Hub Groningen helemaal goed. Onze vestiging in Groningen is een samenwerking met Go-Fast Fietskoeriers en Jan de Jong Verhuizingen aan de Rostockweg 5. Een ideale plek aan de rand van de binnenstad.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en magazijnbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar je goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Dankzij ons eigen softwareplatform Keana kun je real-time inzicht in waar jouw goederen zich bevinden.

Daarnaast bieden we ook voorraadbeheer, nemen we de leveringen namens jou aan, stellen we je orders samen en bevoorraden we jouw winkel op aanvraag.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus je kunt er zeker van zijn dat alle bezittingen veilig en goed zijn. Huur is zowel korte als lange termijn mogelijk, waardoor het gemakkelijk voor je is om goederen op te slaan die je niet regelmatig nodig hebt, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Heb je interesse? Kom langs bij City Hub voor een rondleiding en ervaar zelf hoe eenvoudig, veilig en betaalbaar het huren van magazijnruimte kan zijn. Onze vestigingsmanager leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Vraag hieronder in het contactformulier een offerte aan en maak een afspraak – de koffie staat klaar!

Menno Mevissen

Manager Menno Mevissen

Telefoonnummer 088-2489471

Email m.mevissen@cityhub.nl

Schermafbeelding 2023-08-15 om 12.48.39

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké