Werken bij City Hub

Als je aan de slag gaat bij City Hub heb je niet alleen leuk en veelzijdig werk, maar draag je ook nog eens bij aan schonere binnensteden! Bouw mee aan de toekomst van een leefbare stad en bekijk onze vacatures!

Over ons
City Hub - collage personeel - 1

Onze vacatures

Vacature: Account Manager B2B (32-40u p/w)

City Hub is op een missie om steden in Nederland schoner te maken door slimme en groene stadslogistiek te implementeren. Sinds 2015 zijn we hier al mee bezig en inmiddels hebben we zeven hubs aan de rand van binnensteden waar we dagelijks bezig zijn met onze missie. Dit doen we met gedreven team aan City Hubbers, partners en natuurlijk onze klanten. We bieden grootvrachtverkeer de mogelijkheid om te stoppen en hun lading over te zetten in duurzame transportmiddelen.

Op de hub voegen we die goederen meteen samen met andere goederen zodat er efficiëntere routes en stops komen. Hierdoor krijgen klanten in de binnensteden minder voertuigen voor de deur en groen transport. Kortom een win-win voor alle partijen; de stad, de inwoners, de bedrijven in de binnenstad en de leveranciers.

Mede door onze ambitie maken we een mooie groei door en zijn we opzoek naar een Account Manager B2B die het City Hub team komt versterken. Je bent dé belangrijke schakel tussen onze klanten en City Hub.

Ben jij een resultaatgerichte professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor relatiemanagement? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in het versterken van onze klantrelaties en het stimuleren van groei en succes.

Lees meer

Vacature: Transport Partner Manager (32-40u p/w)

City Hub is op een missie om steden in Nederland schoner te maken door slimme en groene stadslogistiek te implementeren. Sinds 2015 zijn we hier al mee bezig en inmiddels hebben we zeven hubs aan de rand van binnensteden waar we dagelijks bezig zijn met onze missie. Dit doen we met gedreven team aan City Hubbers, partners en natuurlijk onze klanten. We bieden grootvrachtverkeer de mogelijkheid om te stoppen en hun lading over te zetten in duurzame transportmiddelen. Op de hub voegen we die goederen meteen samen met andere goederen zodat er efficiëntere routes en stops komen. Hierdoor krijgen klanten in de binnensteden minder voertuigen voor de deur en groen transport. Kortom een win-win voor alle partijen; de stad, de inwoners, de bedrijven in de binnenstad en de leveranciers.

Mede door onze ambitie maken we een mooie groei door en zijn we opzoek naar een Transport Partner Manager die het City Hub team komt versterken. Je bent een belangrijke schakel die een solide basis legt voor de landelijke duurzame transportoplossingen die City Hub aan haar klanten aanbiedt, hetgeen een hoeksteen is van ons concept.

Lees meer

Vacature – Chauffeur Roermond (8-32u p/w)

Ben jij toe aan een afwisselende (bij)baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Roermond? Dan moet je bij City Hub zijn! Wij hebben een enthousiast, hecht en gedreven team waarin we jou als chauffeur maar al te graag helemaal welkom heten.

Als chauffeur ga je iedere dag met een elektrisch voertuig met aanhanger Roermond in om daar onze klanten te bevoorraden. Naast je taken als chauffeur kunnen er ook kleine administratieve taken van je gevraagd worden.

Interesse? Stuur dan snel je sollicitatie naar onze vestigingsmanager in Roermond, Sjors Stinges via s.stinges@cityhub.nl.

Lees meer

Vacature: Vestigingsmanager Amsterdam (40 uur p/w)

City Hub is op zoek naar een nieuwe vestigingsmanager in Amsterdam. Ben jij een stevige duizendpoot die van aanpakken houdt en goed leiding kan geven? Lees dan snel verder of mail meteen naar HR@cityhub.nl o.v.v. ‘Vestigingsmanager Amsterdam’.

City Hub is een duurzame logistieke dienstverlener met vestigingen in Roermond, Maastricht, Leiden, Groningen, Utrecht én Amsterdam. Wij zijn op een missie om te zorgen voor schonere steden waarin iedereen zich thuis voelt, door slimme & groene stadslogistiek. Daarvoor werken we samen met grote vervoerders die aan de rand van de stad bij onze hub stoppen en zorgen wij er daarna voor dat de klanten in de binnenstad dagelijks voorzien worden van hun voorraad. Dit doen we uitsluitend met duurzaam aangedreven vervoer en in samenwerking met diverse stadskoeriers-partners.

In je functie als vestigingsmanager zal jij de leiding krijgen bij onze vestiging in Amsterdam. Jij wordt het gezicht van City Hub Amsterdam en runt de vestiging als een 5 sterren goederenhotel. Je hebt oog voor kansen, bent pro-actief en zoekt de klanten op.

Onze ideale kandidaat is iemand die zich thuis voelt in een no-nonsense cultuur, oplossingsgericht is en een echte teamplayer. We zoeken iemand met een positieve instelling die hij/zij goed kan overdragen op het team.

Lees meer

Vacature – Chauffeur Utrecht (8-32u p/w)

Ben jij toe aan een afwisselende (bij)baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Utrecht? Dan moet je bij City Hub zijn! Wij hebben een enthousiast, hecht en gedreven team waarin we jou als chauffeur maar al te graag helemaal welkom heten.

Als chauffeur ga je iedere dag met een state-of-the-art elektrisch voertuig met aanhanger het centrum van Utrecht in om daar onze klanten te bevoorraden.

Lees meer

Staat jouw droombaan er nog niet bij?

Zie je geen passende vacature en wil je wel heel graag aan de slag bij City Hub? Vul dan ons open sollicitatieformulier in en overtuig ons met je motivatie!

"*" indicates required fields

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké