Werken bij City Hub

Als je aan de slag gaat bij City Hub heb je niet alleen leuk en veelzijdig werk, maar draag je ook nog eens bij aan schonere binnensteden! Bouw mee aan de toekomst van een leefbare stad en bekijk onze vacatures!

Over ons
Studenten

Onze vacatures

Vacature – Chauffeur Utrecht (8-32u p/w)

Ben jij toe aan een afwisselende (bij)baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Utrecht? Dan moet je bij City Hub zijn! Wij hebben een enthousiast, hecht en gedreven team waarin we jou als chauffeur maar al te graag helemaal welkom heten.

Als chauffeur ga je iedere dag met een state-of-the-art elektrisch voertuig met aanhanger het centrum van Utrecht in om daar onze klanten te bevoorraden.

Lees meer

Vacature: Vestigingsmanager Utrecht (40 uur p/w)

City Hub is op zoek naar een nieuwe vestigingsmanager in Utrecht. Ben jij een stevige duizendpoot die van aanpakken houdt en goed leiding kan geven? Lees dan snel verder of mail meteen naar HR@cityhub.nl o.v.v. ‘Vestigingsmanager Utrecht’.

City Hub is een duurzame logistieke dienstverlener met vestigingen in Roermond, Maastricht, Leiden, Amsterdam én Utrecht. Wij zijn op een missie om te zorgen voor schonere steden waarin iedereen zich thuis voelt, door slimme & groene stadslogistiek. Daarvoor werken we samen met grote vervoerders die aan de rand van de stad bij onze hub stoppen en zorgen wij er daarna voor dat de klanten in de binnenstad dagelijks voorzien worden van hun voorraad. Dit doen we uitsluitend met duurzaam aangedreven vervoer en in samenwerking met diverse stadskoeriers-partners.

In je functie als vestigingsmanager zal jij de leiding krijgen bij onze vestiging in Utrecht, waar 15 à 20 gedreven medewerkers werkzaam zijn. Jij wordt het gezicht van City Hub Utrecht en runt de vestiging als een 5 sterren goederenhotel. Je bent dienstbaar en bewust van de noodzaak om een profijtelijke business te realiseren. Je hebt oog voor kansen, bent pro-actief en zoekt de klanten op.

Onze ideale kandidaat is iemand die zich thuis voelt in een no-nonsense cultuur, oplossingsgericht is en een echte teamplayer. We zoeken iemand met een positieve instelling die hij/zij goed kan overdragen op het team.

Lees meer

Staat jouw droombaan er nog niet bij?

Zie je geen passende vacature en wil je wel heel graag aan de slag bij City Hub? Vul dan ons open sollicitatieformulier in en overtuig ons met je motivatie!

"*" indicates required fields

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké