Nieuwsberichten

We vertellen u met veel enthousiasme over waar we mee bezig zijn. Lees hier de meest recente nieuwsberichten over onze mensen en onze services!

City Hub - 5

Lees al ons nieuws!

City Hub lanceert eigen podcast

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame stadslogistiek gaan keihard. Daarom introduceert City Hub een geheel eigen podcast waarin deze ontwikkelingen eens in de zoveel tijd worden besproken met interessante gasten.

In de eerste aflevering van De City Hub-Podcast ontvangt Karel Hoeben Eline Kik, Directeur bij Green Business Club Nederland. Samen praten zij over de samenwerking tussen City Hub en GBC, de urgentie van duurzame stadslogistiek, hun visie voor Amsterdam en waarom je als bedrijf beter kunt verslimmen i.t.t. vergroenen.

Beluister de hele podcast hieronder.

Lees meer

City Hub feestelijk geopend in Amsterdam

City Hub Amsterdam is op 7 september feestelijk geopend al zevende vestiging van City Hub. Met de komst van deze prachtige locatie faciliteren wij een kleine 3000m2 aan koel/vries/ambiant opslag- en crossdock-ruimte, 400m2 aan kantoren en buitenterrein met een ruime hoeveelheid aan oplaadfaciliteiten.

Na een kort openingswoord door Algemeen Directeur van City Hub Karel Hoeben, konden alle gasten met eigen ogen zien hoe het er bij een City Hub aan toe gaat. In samenwerking met partners en klanten werd een duurzaam wagenpark tentoongesteld en werd het consolidatieproces door presentaties mooi weergegeven. "Dit onderschrijft in mijn ogen exact ons model, samen maken we Nederland iedere dag een stukje duurzamer”, aldus Karel.

Mocht je meer willen weten over City Hub in Amsterdam, kun je je vragen mailen naar onze vestigingsmanager in Amsterdam, Peter van Donk via p.vdonk@cityhub.nl.

Bekijk hieronder de aftermovie van de opening:

Lees meer

City Hub Utrecht verwelkomt nieuwe vestigingsmanager: Geraldo Kruijswijk

Sinds 1 juni heeft City Hub Utrecht een nieuwe vestigingsmanager, Geraldo Kruijswijk. Een échte ras-Utrechter, die de stad door en door kent, met een flinke dosis ervaring op het gebied van personeel aansturen.

Geraldo heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. "Mijn ervaring in het ondersteunen van een team heb ik geleerd in de restaurants en hotels in en rondom Utrecht. Na bijna 18 jaar fulltime in de horeca ben ik naar de nieuwe uitdaging gegaan met een doel dat mij aan het hart ligt. Het verbeteren van de leefbaarheid van het mooie Utrechtse centrum door middel van slimme logistiek en groen transport. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdagingen die gaan komen en mijn ervaring te gebruiken binnen City Hub."

Heb je vragen voor Geraldo of interesse in een van de diensten van City Hub Utrecht? Stuur dan een mail naar geraldo@cityhub.nl en dan zal hij zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Bekijk hieronder de introvideo van Geraldo.

Lees meer

City Hub van start in Groningen

City Hub is per 1 juni 2023 ook begonnen in Groningen. 🎉

Hiermee spelen wij in op het voornemen van de Gemeente Groningen om in 2025 in de binnenstad een zero-emissiezone in te voeren.

City Hub biedt in Groningen een groot aanbod van opslagruimtes en palletplaatsen. Dit doen wij in samenwerking met lokale partners Go-Fast en Jan de Jong Verhuizingen.

De opening van de Groningse hub is tot stand gekomen naar aanleiding van een initiatief van de Gemeente Groningen, Provincie Groningen, DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) en de Belastingdienst. Zij zullen hun kantoren voortaan laten bevoorraden door City Hub en roepen andere bedrijven en organisaties in Groningen op omdat ook te doen.

Bekijk hieronder de introductievideo van deze geweldige samenwerking.

Lees meer

Menno Mevissen en Rolf Tullemans gestart als Business Development Managers

Mooi nieuws! Vanaf 1 april zijn Menno Mevissen en Rolf Tullemans gestart als Business Development Managers bij City Hub. Menno was eerder vestigingsmanager bij City Hub Leiden en Rolf bij City Hub Roermond. Zodoende hebben ze allebei dus veel ervaring binnen City Hub en kennen zij de lokale markt goed binnen hun regio.

De komende jaren zullen ze City Hub samen met Karel Hoeben naar een hoger niveau tillen en in veel steden de stadslogistiek verder verduurzamen.

Lees meer

EenVandaag op bezoek bij City Hub

Donderdag 6 april kregen we bij City Hub bezoek van EenVandaag. Het nieuwsprogramma bezocht onze hub in Utrecht naar aanleiding van het ABN Amro rapport waarin het belang van stadshubs voor de toekomst wordt benadrukt.

Onze directeur Karel Hoeben vertelde de verslaggever van EenVandaag daarom meer over de positieve effecten van stadshubs op duurzame stadslogistiek en het werk wat City Hub verricht in Nederlandse (binnen)steden.

Benieuwd naar het hele item? Luister het hier terug bij NPO Radio 1 (vanaf minuut 18:00):

Lees meer

ABN Amro benadrukt belang stadshubs in nieuw rapport

In een nieuw rapport uitgebracht door de ABN Amro, wordt het belang van stadshubs voor de toekomst van Nederland benadrukt. In het rapport beschrijft auteur David Bolscher hoe "bijna een derde van de vervoerders in de stadslogistiek met de invoering van zero-emissiezones gebruik wil gaan maken van stadshubs."

In dit stuk komt ook Karel Hoeben, directeur bij City Hub, aan het woord. “Nu meer partijen gebruik maken van onze hubs, kunnen we daadwerkelijk vervoersbewegingen in de stad verminderen”, aldus Karel. “Naast onze eigen vervoersmiddelen zijn ook last mile-vervoerders aangesloten. Leveringen gaan mee de stad in met een rit die nog ruimte heeft.”

Benieuwd naar het rapport? Klik op de link hieronder om het in zijn geheel te lezen.

Lees meer

City Hub opent vestiging in Amsterdam

City Hub heeft een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam. Nadat we onze winnende formule al succesvol hebben toegepast in Roermond, Utrecht, Maastricht en Leiden, gaan wij nu ook van start in de hoofdstad van Nederland. De vestiging bevindt zich op de Hornweg 60 en is sinds april officieel geopend.

City Hub Amsterdam heeft een uitstekende ligging om de binnenstad te voorzien van duurzame stadslogistiek. De hub beschikt over koel- en vriesruimtes, prachtige kantoren en ruime parkeergelegenheden.

Peter van Donk, die eerder vestigingsmanager was in Utrecht en Leiden, zal de aankomende als vestigingsmanager de hub opstarten.

Ben jij benieuwd wat City Hub voor jouw onderneming in Amsterdam kan betekenen, heb je interesse in een kantoorruimte of wil je eens vrijblijvend een kijkje komen nemen onder het genot van een lekkere bak koffie? Mail dan naar amsterdam@cityhub.nl en dan zien we je snel.

Lees meer

Huur nu jouw palletopslag bij City Hub

Opslagplaatsen voor pallets worden alsmaar schaarser in Nederland, maar gelukkig kan City Hub ondernemers hier goed bij helpen! In diverse vestigingen van ons, waaronder Utrecht en Maastricht, bieden wij speciale opslagplaatsen voor pallets aan. Hier kun jij als ondernemers met een gerust hart jouw pallets met goederen opslaan.

Ook voor overige bulk-opslag zijn er mogelijkheden. Ongebruikte machines, kantoormeubelen, grondstoffen, archiefkasten, voorraden - wij hebben er plek voor!

Benieuwd naar de mogelijkheden of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met onze regiomanager Stef Hubert via s.hubert@cityhub.nl/+31 (0)6 52318264 of vul hieronder het contactformulier in.

Lees meer

BHV-training bij City Hub Utrecht

City Hub streeft er naar een veilige werkomgeving te creëren voor haar chauffeurs en huurders binnen het pand. Afgelopen maandag heeft daarom een gezamenlijke BHV-training plaatsgevonden op locatie Utrecht met als uitkomst 10 nieuwe (4 vanuit City Hub) opgeleide BHV'ers. Wij willen BHVNederland bedanken voor de fijne samenwerking.

Lees meer

City Hub gaat samenwerking aan met Hogeschool Utrecht

City Hub is opnieuw een prachtige samenwerking aangegaan met de opleiding Logistics Management aan de Hogeschool Utrecht. De aankomende vier jaar zullen wij als vaste werkveldpartner nieuwe studenten de kans geven zich ook mede binnen onze organisatie te ontwikkelen tot logistieke professionals. Bij City Hub kijken wij namelijk altijd vooruit en weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om nieuw talent een kans te geven.

Lees meer

Aan de bak in Maastricht

Als snel groeiend bedrijf zijn we altijd hard op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze pagina met vacatures voor een baan als chauffeur of in een van onze hubs.

Lees meer

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké