City Hub Leiden gaat samenwerking aan met MOBIAN

Een mooie nieuwe ontwikkeling bij City Hub Leiden. De Hub gaat namelijk de samenwerking aan met MOBIAN, een uniek Park + Bike concept.

De CEO van het bedrijf is razend enthousiast over de samenwerking met City Hub in Leiden. ‘De historische binnenstad van Leiden is niet gebouwd voor veel verkeer en geparkeerde auto’s. Als je dit combineert met de de Agenda Autoluwe Binnenstad van de gemeente, kan je wel stellen dat een stad als Leiden goed kan profiteren van de Park + Bike oplossing’, vertelt Manuel Cayre, CEO van MOBIAN. ‘Een slimme MOBIHUB draagt bij aan deze groene ambities en de autoluwe stad middels het aanbieden van een betrouwbaar en efficient alternatief voor de automobilist in de vorm van boekbare parkeerplaatsen inclusief fietsen aan de rand van de stad’, vervolgt Manuel.

De Leidse hub bevindt zich op het terrein van City Hub Leiden. Een logistieke hub met opslagfaciliteiten en een duurzame last mile oplossing voor winkels en horeca. Reeds dus al een geschikte uitvalsbasis voor het inrijden van de binnenstad. Het toevoegen van fietsen voor bezoekers en forenzen van de stad is een waardevolle toevoeging en zal het draagvlak en relevantie van de hub versterken.
Karel Hoeben – Algemeen Directeur bij City Hub – is enthousiast over de samenwerking. 'Met City Hub willen wij bijdragen aan schonere steden waarin iedereen zich thuis voelt en juichen we ieder partnerschap toe die ons helpt dat doel te verwezenlijken. Het unieke concept van MOBIAN sluit goed aan bij de visie van City Hub en maakt dat wij gezamenlijk kunnen bijdragen aan een nóg mooier Leiden.'
'Schonere steden waarin iedereen zich thuis voelt'

De nieuwe hublocatie bevindt zich ten zuiden van de stad op een kleine 10 minuten fietsen van de Leidse Burcht, het historisch en geografisch middelpunt van de Leidse binnenstad. Een ideaal vertrekpunt bij een bezoek aan Leiden.

1719842679197

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké