Utrecht

Welkom bij City Hub Utrecht

Op zoek naar veilige en betaalbare magazijnruimte in Leiden? Dan zit je bij City Hub Utrecht helemaal goed. Onze Hub bevindt zich aan de rand van de binnenstad op het bedrijventerrein Lage Weide aan de Atoomweg 1. De locatie ligt pal naast de A2, is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en magazijnbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar je goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Dankzij ons eigen softwareplatform Keana kun je real-time inzicht in waar jouw goederen zich bevinden.

Of je nu pallets wil opslaan in het warehouse of een eigen afgesloten magazijnruimte zoekt: bij City Hub Utrecht is het allemaal mogelijk. Kortom, wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan jouw behoeften voldoet.

Daarnaast bieden we ook voorraadbeheer, nemen we de leveringen namens jou aan, stellen we je orders samen en bevoorraden we jouw winkel op aanvraag. En als je een webshop hebt, kunnen wij bestellingen direct verwerken en verzenden naar jouw klanten, terwijl wij je op de hoogte houden van de voorraadniveaus.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus je kunt er zeker van zijn dat alle bezittingen veilig en goed zijn. Huur is zowel korte als lange termijn mogelijk, waardoor het gemakkelijk voor je is om goederen op te slaan die je niet regelmatig nodig hebt, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Heb je interesse? Kom langs bij City Hub voor een rondleiding en ervaar zelf hoe eenvoudig, veilig en betaalbaar het huren van magazijnruimte kan zijn. Onze vestigingsmanager leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Vraag hieronder in het contactformulier een offerte aan en maak een afspraak – de koffie staat klaar!

Geraldo Kruijswijk

Manager Geraldo Kruijswijk

Telefoonnummer 088-2489484

Email utrecht@cityhub.nl

City Hub Utrecht Magazijnruimte Doorgroeimogelijkheden

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom in contact met een van onze medewerkers

Onze ander vestigingen

Amsterdam

Adres

Hornweg 60, 1044 AN Amsterdam, Netherlands

Telefoonnummer

088-2489485

Email

Roermond

Adres

Schipperswal 36, 6041 TC Roermond, Netherlands

Telefoonnummer

088-2489400

Email

Leiden

Adres

Rooseveltstraat 6, 2321 BM Leiden, Netherlands

Telefoonnummer

+31(0)6 2889 22 11

Email

Maastricht

Adres

Galjoenweg 43, 6222 NS Maastricht, Netherlands

Telefoonnummer

088-2489400

Email

Groningen

Adres

Rostockweg 5, 9723 HG Groningen, Netherlands

Telefoonnummer

088-2489471

Email

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké