Groene bevoorrading tegen een goede prijs

Het moet anders in de stad. De stedelijke logistiek zit muurvast en is bovendien erg vervuilend. Daarom biedt City Hub efficiënte en schone bevoorrading voor stadscentra. Onze elektrische wagens en bakfietsen (en die van onze partners) zorgen dankzij unieke software voor de adequate bevoorrading, zónder dat we uitlaatgassen uitstoten. En bovendien met veel minder oponthoud doordat onze wagens op plekken komen waar traditioneel vrachtverkeer wordt geweigerd. Wist u dat wij op de rit direct andere zendingen meenemen die we op dezelfde route kunnen lossen? Dat scheelt kilometers en dus kosten, waar u direct van profiteert. Kiest u voor ons, dan kiest u voor leefbare en milieuvriendelijke binnensteden en daar bespaart u nog kosten en frustratie mee ook. Dat vinden uw klanten ook fijn! Stap dus af van het oude normaal en kies voor de voordelige, groene zendingen met City Hub!

CityHub-9-1471x900

Groene logistiek in drie stappen

Bevoorrading kan slim, groen en stil. Dit is hoe!

1 Slimme planning voor bevoorrading 2 Groen en geruisloos naar en van de stad 3 Samen werken aan een beter milieu
warehouse-full-regular FG-Opslagruimte-Gang-2-LOWRES-1346x900

Slimme planning voor bevoorrading

Groene bevoorrading begint stoppen met onnodig rijden in vervuilende bussen. In onze slimme hubs aan de rand van de stad wordt een zo efficiënt en zuinig mogelijke bevoorradingsroute gepland. En daarbij houden we rekening met uw wensen.

truck-bolt-regular City-Hub-Amsterdam-2

Groen en geruisloos naar en van de stad

De vervoermiddelen die wij inzetten zijn dé toekomstbestendige vervanging voor vervuilende vrachtwagens in de binnenstad. We leveren uw zendingen zoals u dat gewend bent, maar dan zonder dat we schadelijke stoffen uitstoten.

earth-europe-regular Magazijnruimte

Samen werken aan een beter milieu

Die binnenstad moet schoon. Door te kiezen voor City Hub draagt u bij aan een fijne leef- en winkelomgeving. En dat vinden uw klanten, gasten of bezoekers ook weer fijn! Zo zorgt u voor een groene toekomst voor de stad én voor uw eigen zaak.

Uitleg - Groene stadsdistributie

Laten we kennismaken!

Kunnen we uw bevoorrading groener en efficiënter maken met zero-emissie stadsdistributie? Dan drinken we graag een kopje koffie met u. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

"*" indicates required fields

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké