City Hub van start in Groningen

Na succesvolle vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Leiden en Roermond, is City Hub per 1 juni 2023 ook begonnen in het prachtige Groningen. 

City Hub speelt in Groningen alvast in op het voornemen van de gemeente om in 2025 in de binnenstad een zero-emissiezone in te voeren. Binnen die zone mag bevoorrading alleen plaatsvinden zonder schadelijk uitstoot van gassen, dus: elektrisch, op waterstof of op de fiets.

City Hub biedt in Groningen een groot aanbod van opslagruimtes en palletplaatsen. Wat ons uniek maakt, is dat wij naast de opslag zelf, ook een groot aantal diensten bieden op het gebied van handling, stadslogistiek en voorraadbeheer. Dit doen wij in samenwerking met lokale partners Go-Fast en Jan de Jong Verhuizingen.

De opening van de Groningse hub is tot stand gekomen naar aanleiding van een initiatief van de Gemeente Groningen, de Provincie Groningen, Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst. Zij zullen hun kantoor voortaan laten bevoorraden door City Hub en roepen andere bedrijven en organisaties in Groningen op omdat ook te doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje? Vul hieronder dan uw gegevens in en dan komt één van onze vestigingsmanagers zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvend voorstel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in en dan komt onze vestigingsmanager zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvend voorstel!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké