Vacature - Chauffeur Utrecht (8-32u p/w)

Ben jij toe aan een afwisselende (bij)baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Utrecht? Dan moet je bij City Hub zijn! Wij hebben een enthousiast, hecht en gedreven team waarin we jou als chauffeur maar al te graag helemaal welkom heten.

Als chauffeur ga je iedere dag met een state-of-the-art elektrisch voertuig met aanhanger het centrum van Utrecht in om daar onze klanten te bevoorraden.

CityHub-1-1-960x450

Of het nu een schoenenwinkel of een hotel is, jij bent als ambassadeur voor ons bedrijf op pad en benadert onze klanten altijd vriendelijk en open. Jij voelt je thuis in Utrecht en kent de weg.

Uiteraard zorg je eenmaal terug op de vestiging dat alles netjes is en help je de vestigingsmanager met allerhande werkzaamheden. Ook hier zal je regelmatig contact met klanten hebben.

  • Heb jij rijbewijs B (BE is een pré), heb je goede omgangsnormen en ben je klantgericht?
  • Ben je betrouwbaar en punctueel en ken je de binnenstad op je duimpje?
  • Beheers je de Nederlandse taal goed en spreek je misschien ook Engels of zelfs ‘Utregs’?
  • Vind je het oké om ook wel eens op zaterdag te werken?

Dan zoeken wij jou om samen met ons als team te zorgen dat City Hub een vertrouwde verschijning wordt in Utrecht.Wij bieden jou een keurig salaris voor een functie op basis van 8 tot 32 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid), afwisselend werk en doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een gezellig team en met prettige klanten die blij zijn om je te zien. Natuurlijk hebben we bij City Hub prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Mail dan naar utrecht@cityhub.nl of vul hieronder het sollicitatieformulier in.

"*" indicates required fields

Kom in contact met een van onze medewerkers

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, hiervan brengen we jou graag op de hoogte.

Meer informatieOké